🚀 SosyalAtom
/blog/whatsapp-silinen-mesajlari-geri-getirme-nasil-yapilir/whatsapp-silinen-mesajlari-geri-getirme-nasil-yapilir
Blog

WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme Nasıl Yapılır?

SosyalAtom Logo

SosyalAtom

Sosyal medya hizmetinden fazlası...

WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme Nasıl Yapılır?
Instagram Reels Gösterim Satın Al
En ucuz fiyat garantisiyle anında tamamlanan servislerimize göz atın.
Hızlı Üyelik
WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme Nasıl Yapılır?

WhatsApp insanların dijital ortamda sohbet edebilmelerini sağlayan, kaliteli bir uygumadır. Son dönemde gelen güncellemelerle çok daha büyük bir talep gördüğü söylenebilir. İnsanların birbirleriyle iletişim kurabilmesi, dosya ve görsel paylaşabilmesi için kullanmaktadır. Ayrıca görüntülü ve sesli iletişim için de kullanılabilen WhatsApp artık hemen herkesin telefonunda yer alıyor. Bu uygulamanın en güzel yanıysa, mesaj kısmındaki dizayn ve işleyiş denilebilir. İnternetten arattığınızda bu tarz birçok yorumla karşılaşabiliyorsunuz.


WhatsApp Mesajları Geri Yüklenebilir Mi?

Aynı zamanda insanlar WhatsApp hakkında birçok soru da soruyor. Bu sorulardan birisi Whatsapp silinen mesajları geri getirme işlemleriyle ilgili. Mesajların geri getirilip getirilmediği konusunda herkes bir şeyler öğrenmek istiyor. Son dönemlerde WhatsApp uygulamasındaki mesajlar yedeklenebiliyor. Yedekleme özelliği üzerinde değişiklikler yapabildiğiniz gibi mesajlarınızı kolayca geri getirebiliyorsunuz. Bunun için de ne yapmanız gerektiğini bilmeniz gerekir. Mesajlarınızın yedekli ve yedeksiz olmasına göre de farklı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Genel olarak tüm ihtiyaçları ihtiyaçlara kaliteli geri dönüşler sağlayan WhatAapp, bu konuda da sizlere destek oluyor. Yen bir telefon aldığınızda, Telefonunuzu sıfırladığınızda ya da buna benzer nedenlerden dolayı WhatsApp uygulamanızı sildiyseniz, tekrar yüklediğinizde artık mesajlarınıza ulaşabilirsiniz. Yani uygulama en son sildiğiniz haliyle telefonunuza yüklenebilir. 

 

WhatsApp Mesajları Nasıl Geri Yüklenir?

WhatsApp silinen mesajları kurtarma işlemi için ilk denemeniz gereken yöntem yedekleme özelliğinden faydalanmaktır. Uygulamanın yedekleme özelliğinden faydalanıyorsanız, yedekleme sayesinde mesajlarınızı geri getirmek saniyelerinizi almayacaktır. Bunun için Android ve Iphone kullanıyor olma durumunuza göre farklı işlemler yapmanız gerekir. Öncelikli olarak yapmanız gereken ilk işlem, uygulamayı telefonunuzdan kaldırmaktadır. Sonrasında Android kullanıyorsanız Google Store, Iphone kullanıyorsanız App Store üzerinden WhatsApp’ı tekrar indirin. Bu işlemleri takip etmenizin ardından uygulamanın açılması sırasında sizden istenilen bilgileri girmelisiniz. Sonra karşınıza mesajları geri yüklemek isteyip istemediğinize dair bir onay kısmı gelir. Onaylamanız halinde, uygulamanın tamamen kurulmasının ardından eski mesajlarınıza kavuşabilirsiniz. Elbette tüm bu işlemlerin öncesinde dikkat etmeniz gereken bazı detaylar da var. Telefonunuzun mesajlarınızın yüklenebilmesi için yeterli depolama alanına sahip olması gerekmektedir. Eğer depolama alanınız kısıtlıysa mesajlarınızın yedeklerini yükleyemez, sorun yaşarsınız. 

 

Yedeksiz Whatsapp Mesajları Geri Yüklenir Mi? 

WhatsApp geri yükleme yaparken eğer yedekleme işlemi yapmadıysanız, izlemeniz gereken yol çok daha farklı. Silinen son mesajları almak için telefonunuzun yerel depolama özelliğinden faydalanabilirsiniz. Bu durum genellikle Android işletim sistemi olan telefonlar için uygundur. Yapmanız gerekenlerse bir hayli basit. Dosya yöneticisine girerek, telefonunuzun dahili depolama birimine ulaşmalısınız. Ardından WhatsApp’ı girmeniz bu konuda size yardımcı olabilir. WhatsApp bölümünde Databases klasörünün ismini “msgstore_BACKUP.db.crypt14” olarak değiştirmeniz, tarihi ayarlamanız gerekmektedir. Bu işlemleri size uygun bir şekilde düzenledikten sonra, yapmanız gereken işlem, WhatsApp uygulamasını telefonunuzdan silip yeniden indirmenizdir. Böylece yükleme sırasında yapılan kurtarma işleminden faydalanmış olursunuz.

Instagram IGTV Beğeni Satın Al
En ucuz fiyat garantisiyle anında tamamlanan servislerimize göz atın.
Hızlı Üyelik

SosyalAtom çok ucuz ve yüksek kaliteli takipçiler, aboneler, beğeniler ve izlenmeler gibi sizi hedefinize ulaştıracak yüzlerce servis sağlamaktadır.

🗺️

Site Haritası

Aradığınızı hızlı bir şekilde bulmanızı sağlayan SosyalAtom içinde kolayca gezinebilirsiniz.