🚀 SosyalAtom
/blog/instagrameylemengellendihatasicozumu/instagram-eylem-engellendi-hatasi-cozumu
Blog

Instagram Eylem Engellendi Hatası Çözümü

SosyalAtom Logo

SosyalAtom

Sosyal medya hizmetinden fazlası...

Instagram Eylem Engellendi Hatası Çözümü
Instagram Yorum Satın Al
En ucuz fiyat garantisiyle anında tamamlanan servislerimize göz atın.
Hızlı Üyelik
Instagram Eylem Engellendi Hatası Çözümü

Instagram kullanıcıları son zamanlarda oldukça enteresan hatalar almaya başlamış durumda. Instagram eylem engellendi hatası çözümü bu bağlamda kullanıcılar tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Her kullanıcı Instagram kullanımı sırasında bazı durumlarda bazı hatalarla karşı karşıya kalabiliyor. Bu hataların genel olarak bir çözümü bulunsa da bazı durumlarda donup kalabilirsiniz. Bu yazımız içerisinde Instagram Eylem Engellendi sorunu hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

Öncelikle bu sorunun daha çok sık paylaşım yapan ve paylaşımlarına bir anda hızlı beğeniler gelen kişilerde olduğunu görüyoruz. Bazı durumlarda kısa süre içerisinde düzelen bu sorun bazı durumlarda oldukça uzun süre sürebilmektedir.

Instagram hesabını aşırı aktif kullanan, sürekli paylaşım yapıp hızlı beğeni lan kişilerde genel olarak eylem engellendi sorunu görülmektedir. Bu yazımızda Instagram Eylem Engellendi Hatası Çözümü hakkında bilgi vereceğimizi, bu sorunun çözülmemesi durumunda uzun süre hesabınızı kullanamayacağınızı bilmelisiniz. Bu engel aslında kişinin hesabının şüpheli kategoriye alındığını göstermektedir. Şüpheli kategorisine alınan hesapların bot olup olmadığı, paylaşımların otomatik olarak yapılıp yapılmadığına bakılır. Kısa süreliğine koyulan bu engel, inceleme sonrasında kalkmaktadır. Ancak engeli kalkmayan kişiler, bot olmadıklarını ispat edemedikleri için Instagram ile iletişime geçmenin yolunu aramaktadır. Bu durumun çözümü;

Instagram Eylem Engellendi Çözümü

Instagram kullanıcıları, eylem engellemesi ile karşılaştıkları an panik yapmasınlar. Her alanda olduğu gibi bu alanda da çözüm önerilerinin olduğunu bilmeniz gerekmektedir. Birazdan belirteceğimiz yöntemin kesin çözüm olduğunu, etkisinin ise daha çok 2 saat sonra ortaya çıktığını söyleyebiliriz. Engel alan kişiler, hesaplarında bulunan 3 nokta işaretine bastıktan sonra "Hata Bildir" bölümü çıkacaktır. Instagram destek ekibi, bu konuda sizlere yardımcı olacaktır. Bu bölüm haricinde engelin kaldırılabileceği herhangi bir bölüm maalesef ki bulunmamaktadır. Eylen engeli sorunu yaşamak istemeyen kişilerin dikkat etmesi gereken hususlar;

  • Instagram hesabınızı kullanmış olduğunuz diğer sosyal medya hesaplarınıza bağlayın. Bu sayede sistem sizin gerçek bir kullanıcı olduğunuzu görecektir.
  • Ard arda paylaşım yapmaktan kaçınınız. Bununla beraber diğer kullanıcılara sürekli olarak takip etmemeli, içeriklerini beğenmemelisiniz.
  • Eylen engeli sorunu yaşamamak için hesabınızı mümkün olduğunca tek bir cihaz üzerinden kullanmalısınız. Sürekli cihaz değiştirmek de sizin bot olduğunuzun hissedilmesine neden olmaktadır.
  • Kullanıcı adı ve hesap ismi değişikliği çok sık yapmayınız.
  • Takibe takip yöntemini kullanarak çok fazla kişiyi takip etmeyin. 

Yukarıda belirttiğimiz unsurlar Instagram için aykırı durum olarak gösterilmektedir. Bu gibi unsurları sürekli yapan kişilerin hesapları engel almaları oldukça normaldir. Topluluk kurallarını ihlal etmediğiniz sürece bu hatalarla karşılaşmayacağınızı bilmeniz gerekmektedir. 

Instagram’da Eylem Engellemesi

 Instagram eylem engellemesi uyarısı alan kişiler, bu engel kalkana kadar herhangi bir kişiyi takip edemez, bir kullanıcının fotoğrafına beğeni ya da yorum atamazsınız. Engelin kalkması için 2 gün kadar hiçbir şey yapmamanız gerekecektir. Herhangi birini takip etmez, beğeni ve yorum göndermez seniz Instagram sizin üzerinizde bulunan engeli kaldıracaktır.

Eylem engellemesi gelmesi ile beraber ısrarla işlem gerçekleştirmeye uğraşan kişilerin engel süreleri oldukça uzamaktadır. Bununla beraber Instagram hesabınızı bot olarak tanımlayabilir ve hesabınızı kalıcı olarak kapatabilir. Eylem engellemesi nedeni ile kapatılan hesapların geri açılması oldukça zordur.

Instagram Keşfet Satın Al
En ucuz fiyat garantisiyle anında tamamlanan servislerimize göz atın.
Hızlı Üyelik

SosyalAtom çok ucuz ve yüksek kaliteli takipçiler, aboneler, beğeniler ve izlenmeler gibi sizi hedefinize ulaştıracak yüzlerce servis sağlamaktadır.

🗺️

Site Haritası

Aradığınızı hızlı bir şekilde bulmanızı sağlayan SosyalAtom içinde kolayca gezinebilirsiniz.