🚀 SosyalAtom
/blog/instagramda-mavi-tik-nasil-alinir/instagram’da-mavi-tik-nasil-alinir
Blog

Instagram’da Mavi Tik Nasıl Alınır?

SosyalAtom Logo

SosyalAtom

Sosyal medya hizmetinden fazlası...

Instagram’da Mavi Tik Nasıl Alınır?
Instagram Profil Görüntülenmesi Satın Al
En ucuz fiyat garantisiyle anında tamamlanan servislerimize göz atın.
Hızlı Üyelik
Instagram’da Mavi Tik Nasıl Alınır?

Mavi Tik Instagram Hesabınızı Güçlendirir

Instagram, son zamanların en yoğun kullanılan, yediden yetmişe herkes ilgisini çeken uygulamalardan biri. Genel işleyişi doğrultusunda, üyelerin fotoğraf, video gibi paylaşımlar yaptığı bir platform olarak görünse de aslında artık bununla sınırlandırılması mümkün değil.

Çünkü insanlar bir dönemdir Instagram’ın tüm işleyişini farklı amaçlarla kullanıyor. Birisi yeteneğini tüm dünyaya duyurmaya çalışırken birisi yeni dönem mesleklerinden birine sahip olmayı istiyor. Bunun için de Instagram üzerindeki aktiflik günden güne artmaya devam ediyor. Yine de bilindiği üzere Instagram üzerinde aktif olmak tek başına yeterli değil. Malumunuz, Instagram mavi tik alma durumu, profilinizin en önemli adımlarından biri. Eğer mavi tik alırsanız, profilinizin etkileşimlerini kat kat arttırmış olursunuz. Peki bunu nasıl yapabilirsiniz, biliyor musunuz?

 

Instagram Mavi Tik Alabilmenin Şartları Nelerdir?

Instagram mavi tik, yani Account Verification Badge varlığının asıl amacı, profilinizin doğrulandığını göstermenizi sağlamaktır. Genellikle sosyal medya ünlüleri, yani influencerler, siyasetçiler, ünlü markalar, sanatçılar doğrulanmış hesap, mavi tik sahibi olurlar. Bu sayede hesaplarının gerçek hesaplarının diğer hesaplardan ayrıştırılması sağlanmış olur. Hepsinden önce, mavi tikle birlikte hesabınızın güvenilirliğini kanıtlamış olursunuz. Eğer mavi tik almak istiyorsanız da bazı kriterlere uyum sağlamalısınız. Hesabınızın özgün olması, diğer hesapların benzeri olmaması, hedef kitlenin dikkatini çekebilmesi gerekmektedir. Instagram’ın şartlarını karşılamasının yanı sıra, toplum kurallarına uyumlu olması şarttır. Tüm bu kurallara uyum sağladığınızdan eminseniz, Instagram mavi tik başvurusunda bulunabilirsiniz. Mavi tik, verified account sahibi olmak için, öncelikli olarak başvuru yapmanız gereklidir.


Instagram Mavi Tik Alma Adımları 

Instagram hesabınız mavi tik alabilecek özelliklere sahipse, yeterli kitlenizin olduğunu, profil bilgilerinizin tamamen doldurulmuş olduğunu düşünüyorsanız başvuru yapabilirsiniz. Bunun için de bazı adımları takip etmeniz yeterli olacaktır. Öncelikli olarak Instagram uygulaması üzerinden hesabınıza giriş yapmalısınız. Hesabınızı açtıktan sonra, Instagram’ın sağ üst köşesinde yer alan menü kısmına gitmelisiniz. Menüye giriş yaptığınızda aşağıya doğru kayarsanız, ayarlar bölümünü görürsünüz. Ayarlar bölümünden, hesap bölümüne giriş yapın. Hesap bölümünde sizi mavi tik formuyla karşılaştıracak bir doğrulama talebi sekmesi yer alır. Doğrulama talebine tıklamalısınız. Doğrulama talebi, sizden bazı bilgiler talep eder. Hesabınızın kullanıcı adını, adınız ve soyadınızı, bilinen adınızı ve Instagram hesabınızın hangi kategoride olduğunu eksiksiz bir biçimde girmelisiniz. 

Bilgilerin doğru bir biçimde doldurulmasının arından, Instagram kimlik fotoğrafınızı talep eder. Kimlik fotoğrafınızı da ekledikten sonra işlemleri tamamlamış olursunuz. Başvurunuzu gönderdiğiniz takdirde, Instagram tarafından incelemeler yapılmaya başlayacaktır. Eğer hesabınız mavi tik kullanmaya uygun görülürse, kısa süre içerisinde mavi tik almanıza karar verilmektedir. Tüm bu başvuru aşamalarının, hesabınızın daha çok ses getirmesi, hedef kitlenizin daha da büyümesi için önemli olduğunu unutmayın. Başvurular sırasında doğru bilgileri girmek ve hesabınızın tüm eksiklerinin giderildiğinden emin olmak sizi olumlu sonuca ulaştıran etkenlerdendir. Bunlara uyum sağlarsanız, hesabınız için sahip olmak istediğiniz mavi tiki almak sizin için hiç de zor olmayacaktır.

Instagram Profil Görüntülenmesi Satın Al
En ucuz fiyat garantisiyle anında tamamlanan servislerimize göz atın.
Hızlı Üyelik

SosyalAtom çok ucuz ve yüksek kaliteli takipçiler, aboneler, beğeniler ve izlenmeler gibi sizi hedefinize ulaştıracak yüzlerce servis sağlamaktadır.

🗺️

Site Haritası

Aradığınızı hızlı bir şekilde bulmanızı sağlayan SosyalAtom içinde kolayca gezinebilirsiniz.