🚀 SosyalAtom
/blog/instagramda-ekran-goruntusu-alinca-bildirim-gider-mi/instagram'da-ekran-goruntusu-alinca-bildirim-gider-mi
Blog

Instagram'da Ekran Görüntüsü Alınca Bildirim Gider Mi?

SosyalAtom Logo

SosyalAtom

Sosyal medya hizmetinden fazlası...

Instagram'da Ekran Görüntüsü Alınca Bildirim Gider Mi?
Instagram Profil Ziyareti Satın Al
En ucuz fiyat garantisiyle anında tamamlanan servislerimize göz atın.
Hızlı Üyelik
Instagram'da Ekran Görüntüsü Alınca Bildirim Gider Mi?

Instagram uygulaması, çok sevilmesinden ötürü sadece ülkemizde değil birçok farklı ülkede aktif olarak kullanılıyor. Bu durum kullanıcıların taleplerine ve beklentilerine uygun bir biçimde sürekli güncellemelerin ve yeniliklerin gelmesine neden oluyor. Son dönemlerde en çok ses getirenlerden biriyse, ekran görüntüsü alınca bildirim gitmesi durumu.

Instagram’da Ekran Görüntüsü Almak

İnsanlar arasında bu bilgiyle ilgili birçok endişe var. İnsanlar, bu güncellemeden haberdar olmadan önce aldıkları ekran görüntülerinin bildirim olarak gidip gitmediğini sorguluyor. Malum Instagram insanların nerede ne yaptığını görebileceğiniz, ekran fotoğrafları alarak arkadaşlarınız arasında konuşmak istediğiniz bir uygulama. Bu adımları atan, bol bol ekran görüntüsü alan kişiler de büyük endişeler barındırıyor. İnsanlara nasıl bir açıklama yapacaklarını bilmiyorlar. Bu yüzden ekran görüntüsü alınca bildirim gidip gitmediği durumu herkes tarafından bir soru işareti. İnsanların bir kısmı bunun gerçek olduğuna inanırken bir kısmı da inanmıyor. Özellikle bu bildirim tekniğini test edenler bile var.
Instagram ekran görüntüsü alıp, arkadaşınızın telefonuna bildirim gidip gitmediğini deneyebilirsiniz. Sonrasında da rahat bir biçimde ekran görüntülerinizi almaya devam edebilirsiniz. Çünkü herhangi bir ekran görüntüsü aldığınızda bildirim gitme durumu söz konusu değil. Son güncellemeleri yaptığınızda dahi böyle bir durumla karşılaşmıyorsunuz. Hatta bunu yanınızdaki birinin paylaşımlarının, hikayelerinin ekran görüntüsünü alarak da kanıtlayabilirsiniz. Bu tamamen kişilerin kendi arasında uydurduğu bir rivayettir. 

 Instagram'da Ekran Görüntüsü Alınca Bildirim Gider Mi?

Instagram’da Ekran Görüntüsü Alınca Bildirim Gidiyor Mu?

Ekran görüntüsü aldığınız zaman bildirim gitme durumu aslında en çok endişelenilenlerden biri. Ancak Instagram uygulamasından ekran görüntüsü aldığınızda bildirim gitmiyor. Bu insanların biraz korktuğu biraz da endişe duymasına neden olan bir bilgi. Ancak kulaktan dolma, gerçekle alakası olmayan bir bilgi olmasından ötürü de oldukça gülünç. İnsanların büyük bir çoğunluğu ekran görüntüsü alınca karşı tarafın haberdar olacağı gerekçesiyle ekran görüntüsü almaktan çekiniyor. Ancak ekran görüntüsü almak sanıldığı gibi istenmeyen durumlara sebep olmuyor. Rahat bir biçimde görüntüleri kaydedebilir ve paylaşabilirsiniz. Bu durum, çok uzun zamandan bu yana insanlar içerisinde yayılan ancak gerçeklik payı bulunmayan bir bilgidir. Bu yüzden doğru olduğunu söylemek tamamen yanlıştır. 

 Instagram'da Ekran Görüntüsü Alınca Bildirim Gider Mi?

Ekran Görüntüsünü Kullanıcıdan Habersiz Bir Şekilde Alabilir Miyiz?

Instagram SS aldığınız zaman, bildirimin gittiği ile ilgili birçok rivayet sizler de duymuşsunuzdur. İnsanlar, hala Instagram üzerinde ekran görüntüsü aldıklarında bildirim gidebileceğine inanıyorlar. Oysaki bu durumu çözüme bağlamak çok basit. Yanınızda Instagram kullanan ve sizi takip eden biri varken bir hikaye paylaşabilirsiniz. Sonrasında karşı tarafın telefonundan kendi hikayenizin ekran fotoğrafını almalısınız. Eğer bildirim geliyorsa, bu şekilde sizin telefonunuza da bildirim gelmelidir. Ancak bu birçok insan tarafından denenmiş ve yalan olduğuna inanılmış bir bilgi olduğundan size bildirim gelmez. Böylece sizler de kendi gözlerinizle görüp gönül rahatlığıyla ekran görüntüsü almaya devam edebilirsiniz.

Instagram IGTV Beğeni Satın Al
En ucuz fiyat garantisiyle anında tamamlanan servislerimize göz atın.
Hızlı Üyelik

SosyalAtom çok ucuz ve yüksek kaliteli takipçiler, aboneler, beğeniler ve izlenmeler gibi sizi hedefinize ulaştıracak yüzlerce servis sağlamaktadır.

🗺️

Site Haritası

Aradığınızı hızlı bir şekilde bulmanızı sağlayan SosyalAtom içinde kolayca gezinebilirsiniz.