🚀 SosyalAtom
/blog/facebook-isletme-hesabi-nasil-acilir/facebook-i̇sletme-hesabi-nasil-acilir
Blog

Facebook İşletme Hesabı Nasıl Açılır?

SosyalAtom Logo

SosyalAtom

Sosyal medya hizmetinden fazlası...

Facebook İşletme Hesabı Nasıl Açılır?
Instagram Gösterim Satın Al
En ucuz fiyat garantisiyle anında tamamlanan servislerimize göz atın.
Hızlı Üyelik
Facebook İşletme Hesabı Nasıl Açılır?

Facebook günden güne büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Birçok insanın, küçük büyük demeden üyelik oluşturabileceği uygulama uzun bir süredir işletmelerin de uğrak adresi. Çünkü platform üzerinde işletmeler de kayıt oluşturabiliyorlar. 

Facebook İşletme Hesabı Açmak

Dilerseniz işletmenizin hesabınızı Facebook üzerinde kurabiliyorsunuz. Bu şu anda dünyanın en büyük dijital ağı olan uygulamada bir yer edinmeniz anlamına geliyor. Özellikle hedef kitlenizin potansiyel kitlenize dönüşmesi açısından bir hayli önemli. Hem dijital alanda tanınırlığınızı arttırabilir hem de daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz. İşletmenizin büyüyebilmesi için Facebook işletme hesabı olmazsa olmazlardan biri. Artık hemen her işletmenin de Facebook işletme hesabı bulunuyor. İnsanlar bu konuda çok daha hassas bir yaklaşım barındırıyorlar.
Facebook işletme hesabı açarak aslında ücretsiz bir reklam platformundan faydalanmış olursunuz. Çünkü bu sistem tamamen firmalar ve reklam verenler için hazırlanmış bir sistemdir. Hesabınızın dijital alandaki varlığını güçlendirebilmek için tek bir noktadan yönetme şansına sahip olabilirsiniz. Ayrıca Facebook işletme hesabı açmanın bir hayli fazla faydası bulunuyor. Facebook işletme hesapları sayesinde markanızın kalitesini ciddi manada arttırabiliyorsunuz. Hatta diğer uygulamalardaki etkileşimlerinizi ve faaliyet durumlarınızı da tek elden yürütebilirsiniz. İşletme hesabınıza entegre etmiş olmanız bu konuda başarı elde etmenizi salar. Hatta reklamlar için ayırdığınız bütçeyi, harcamalarınızı da kontrol edebilirsiniz. Net bir takip sistemi barındırmaktadır. Tüm bu avantajlardan, olanaklardan dolayı da hesabınızı üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Peki Facebook işletme hesabı nasıl açılır biliyor musunuz?

 Facebook İşletme Hesabı Nasıl Açılır?

Facebook İşletme Hesabı Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Eğer Facebook işletme hesabı açmak istiyorsanız yapmanız gerekenler bir hayli basit. Hem çalışmalarınızı organize edeceğiniz hem de işlemleri yöneteceğiniz hesabınızı açarken asla zaman kaybetmek zorunda kalmazsınız. Hesabınızı belirli adımları takip ederek açabilir ve sonrasında beklemeden kullanmaya başlayabilirsiniz. Ancak bu aşamada dikkat etmeniz gerekenler de var. Eğer Facebook Business Manager hesabı açacaksanız en fazla iki tane açabilirsiniz. Hesabınızı oluşturma aşamasında da ayrıca hesabınıza doğru bilgiler girdiğinizden emin olmanız gerekir. Bu kimlik doğrulamasının yapılabilmesi için önemlidir. 

 Facebook İşletme Hesabı Nasıl Açılır?

Facebook İşletme Hesabı Açma Adımları

Facebook işletme hesabı açmak istediğinizde yapmanız gereken işlem sayısı sınırlıdır. Bu yüzden yapacaklarınız sizi uğraştırmaz. Öncelikle Facebook uygulaması üzerinde hesabınızı açmanız gerekir. Sonrasında, uygulama üzerinden business.facebook.com adresine giriş yapmanız lazım. Bu adrese giriş yaptığınızda hesap oluştur düğmesiyle karşılaşacaksınız. Düğmeye tıkladığınızda karşınıza bilgilerinizin talep edildiği bir ekran çıkar. İşletmenizin gerekli tüm bilgilerinizi doldurmanızın ardından da gönder yazan kısma tıklamanız yeterli olacaktır. Hesabınızın doğrulanmasının ardından hesabınızı doğrulamanız gerekir. Bunun için de bazı işlemleri yerine getirmeniz önemlidir. Facebook sizlere bu konuda bildirim yapmaktadır. İşlemlerinizi tamamen bitirdiğinizde artık Facebook işletmenizi tanıyacaktır. Bu sayede hesabınızı güvenli bir biçimde kullanabilir durumda olacaksınız. Birçok konuda öne çıkmanızı sağlayan bu işlem, işletmeniz açısından oldukça faydalıdır.

Instagram Reels izlenme Satın Al
En ucuz fiyat garantisiyle anında tamamlanan servislerimize göz atın.
Hızlı Üyelik

SosyalAtom çok ucuz ve yüksek kaliteli takipçiler, aboneler, beğeniler ve izlenmeler gibi sizi hedefinize ulaştıracak yüzlerce servis sağlamaktadır.

🗺️

Site Haritası

Aradığınızı hızlı bir şekilde bulmanızı sağlayan SosyalAtom içinde kolayca gezinebilirsiniz.